Libanon Update

Google
 
Web libanon-update.blogspot.com

Overzicht van de gebeurtenissen in Libanon nadat Hezbollah twee Israëlische soldaten gevangen heeft genomen.

dinsdag, juli 18, 2006

Morgenochtend op Radio-1 Journaal

Ben zojuist gebeld door een medewerker van het Radio-1 Journaal die me vroeg over de situatie in Libanon te praten. Tuurlijk, hoe meer aandacht voor de situatie in Libanon hoe beter.

De uitzending is woensdagochtend 19 juni en begint om 07:30
Luistert allen:-)

2 Comments:

Anonymous Anoniem schreef...

Hopelijk gaat het goed met jullie. I schrijf dit vanuit de bombshelter in Israel, al over 1500 rakketten door Hezbollah gegooid en sommige valled hier (Haifa bay) minder dan 1 kilometer vandaan. Supermarkt is dicht hier en we leven op ransoen, hebben al vier dagen in kleren geslapen, waarvan een nacht in the schuilkelder met de kinderen. Met elke sirene rennen we naar de kelder en tellen de knallen van de inslaande rakketten.
Over 600 gewonden, over 150 millioen materiele schade (de stilstaande fabrieken, gesloten winkels en kapotte toeristen-industrie niet inbegrepen). De sfeer hier is niet tegen het Libanese volk, in tegendeel. Wel hoopt iedereen dat Nasrallah in zijn bunker verrot.
Ik hoop dat het leven voor ons en voor jullie spoedig weer normaal is. Salam.

18 juli, 2006 20:13  
Blogger Riemer Brouwer schreef...

Ik wens jou en je gezin ook alle sterkte toe. Zoals zovaak in dergelijke conflicten, zijn onschuldige burgers het slachtoffer. Als je ziet hoeveel kinderen inmiddels in Libanon wel niet zijn gedood, dan vraag je je werkelijk af waar Hezbollah en Israël mee bezig zijn.

19 juli, 2006 07:38  

Een reactie posten

<< Home