Libanon Update

Google
 
Web libanon-update.blogspot.com

Overzicht van de gebeurtenissen in Libanon nadat Hezbollah twee Israëlische soldaten gevangen heeft genomen.

zaterdag, juli 22, 2006

Geen mobiel netwerk meer!

Een uur of wat geleden is het mobiele verdeelstatation dat het noorden van Libanon bedient, platgebombardeerd. We zaten met zijn allen bij de verjaardag van de dochter van één onzer kennissen toen we merkten dat de telefoons het niet meer deden. Op de TV gezien dat Israël een verdeelstation had aangevallen, vlak naast het Libanese televisiestation LBC. Onduidelijk is wat het exacte doel was, maar het resultaat is dus geen mobieltje meer.

En dat is knap lastig want veel van onze kennissen zijn niet meer in hun eigen huis, maar verblijven nu in vakantiehuizen, hotels enzovoort. Ook het sturen van SMS lukt niet meer. Met name voor de communicatie met Nederland is dit een tegenvaller. Het vaste netwerk zal als gevolg ook wel meer worden belast, dus nog lastiger om er doorheen te komen.

Tja, ik kan niet zeggen dat ik verbaasd ben over deze move, had het eigenlijk al veel eerder verwacht. Maar vervelend is het wel. Gelukkig doet de vaste lijn het nog steeds, dus vandaar deze update van het blog. Ook e-mail werkt nog prima.

De verjaardag was een groot feest, zal proberen om later vandaag foto's van een feest in oorlogstijd op het blog te zetten.

1 Comments:

Anonymous Anoniem schreef...

Het is toch duidelijk als Hezbollah commanders orders doorgeven aan hun soldaten, via de subtitles op Al Manar TV en via mobiele telefoons, dat Israel dat als eerste zal platgooien.

23 juli, 2006 09:42  

Een reactie posten

<< Home