Libanon Update

Google
 
Web libanon-update.blogspot.com

Overzicht van de gebeurtenissen in Libanon nadat Hezbollah twee Israëlische soldaten gevangen heeft genomen.

zaterdag, juli 22, 2006

Invasie of geen invasie..that's the question

Een volgende dag en het schijnt dat de invasie nu echt gaat beginnen. Zojuist werd op TV gemeld dat Israël inmiddels twee dorpen in het zuiden onder controle heeft. Het is echter nog onduidelijk of dit de opmaat is voor een grootschalige invasie.

Lastig om brekend nieuws te brengen gebaseerd op Libanese TV want die zijn uiteraard bevooroordeeld, net zoals de Israëlische TV dat ongetwijfeld is.

Maar goed, we staan op het punt om naar een kinderpartijtje te gaan: de 3-jarige dochter van een onzer kenissen is vandaag jarig en dat moet gevierd worden!!!!!!!!!!!

Ik zou er gerust een hele serie uitroeptekens achteraan kunnen plaatsen om het haast krampachtige gevoel weer te geven dat mensen hier hebben om alsjeblieft normaal door te gaan met het gewone leven. Een bezwering van de oorlogsdreiging door juist nu en juist wél de verjaardag van je kind met taart en cadeautjes te vieren.

Natuurlijk heeft mijn vrouw een cadeautje aangeschaft, wel twee, geloof ik vanwege de oorlog. Is er in ieder geval één kind blij dat het oorlog is, al heeft ze daar gelukkig geen enkel benul van:-)